Taktekking og reparasjon av tak

Vi har lang erfaring med omlegging av alle slags type tak. Vi jobbar med alt frå nye, gamle, store tak med lydisolering, til rehabilitering samt etterisolering av taket. Vi brukar produkt av høgste kvalitet og kan gi deg anbefalinger om kva du skal eller bør velge. Mange våre kunder velger idag å gå fra de tradisjonelle tak (som skifer, teglstein, papp, shingel) til stål tak (som Decra, Icopal, Ruukki, Plannja, og andre type stålplater). Det er viktig at man undersøker om taket på huset kan skiftes til den type man har lyst til. Det er to grunner til dette:
1. om konstruksjonen (takstoler) tåler det nye taket (ingen problem om man velger en lett stål tak) 2. huset kan vare fredet eller ligger i område der reguleringsplanen tillater kun omlegging av det opprinnelige til en type som er lik den gamle
Har man en kald loft fra før så er det viktig at man har grunnlegende kunnskaper om materialer, metoder og måten taket skal tettes eventuelt etterisoleres. Etterisolering sparer strømkroner, men feil utførelse kan gi sopp og råteskader, som det kan bli veldig kostbart å rette opp. Slike dyre erfaringer kan unngås.

Nøl ikkje og ta kontakt med oss for gratis synfaring!

Teglstein i Hansa stil
Omlagt skifertak
Grå Decra
Ønsker du gratis befaring?